Kääpiöjänistelyä ja tussiin puhaltelua

Blogiakaan en ole hetkeen päivitellyt joten jotain piti keksiä.

Olen pitkään haaveillut kanin ottamisesta ja nyt siihen olisi aikaa ja mahdollisuus joten pupukuume on noussut ihan älyttömiin mittoihin. Tällä hetkellä unelmissa hyppelehtii kääpiöjänis joka on lemmikkikaniroduista pienin ja omaa huhujen mukaan aikamoisen villin jäniksen luonteen – eli juuri sellainen täystuho mitä ei vaan voi vastustaa.

Toinen fiilistelyn aihe on tusseilla leikkiminen. Joskus telkkaria katsoessa oppii hienoja juttuja, mm. sen että jos tavalliseen tussiin puhaltaa kunnolla siitä saa aikaiseksi erittäin katu-uskottavia roiskeita.

Sarjakuviin tämä merkintä ei liity mitenkään, niihin liittyvää juttua tulossa myöhemmin kunhan saan Unikeko-sarjakuvan loppuosan valmiiksi.

Jätä vastaus